Informativni forum sa najsvežijim vestima

Prelazak na Moodle 5

Picture of Danka Purić
Prelazak na Moodle 5
by Danka Purić - Thursday, 12 March 2026, 1:54 PM

Dragi studenti i studentkinje,

od ove školske godine kurseve PSME1 i PSME2 u potpunosti prebacujemo na Moodle 5 i u nastavku poruke ću vam dati detaljnija uputstva o tome kada i kako da i vi pređete na njega. 

Do kraja prolećnog semestra školske 2025/26. godine planiramo da ugasimo ovaj kurs i sve koji nisu položili Psihometriju 2 prebacimo na kurs koji je otvoren na Moodle-u 5: http://moodle5.f.bg.ac.rs/course/view.php?id=4 Dati kurs je trenutno otvoren za samostalno prijavljivanje i za aktuelnu generaciju (enrolment metod studenti) i za vas koji ste prethodno već slušali PSME2 (enrolment metod stari studenti).

Kako bismo bili što efikasniji, molim vas da uradite sledeće:

- otvorite naloge na Moodle 5 platformi

- upišete se na kurs koristeći enrolment metod stari studenti i enrolment key prelazak_sa_Moodle3

- pošaljete mi mail sa svojim brojem poena sa Elaborata i Prezentacije, eventualnim položenim delovima ispita, kao i informacijom o studijskom programu po kom studirate (statut iz 2009. ili 2014.). Sve ove informacije su nam važne kako bismo kasnije mogli da vam jednostavno preračunamo ukupan broj poena na kursu i upišemo ocene. 

Ukoliko vam na Moodle-u nije vidljiv broj poena sa predispitnih obaveza, molim vas da mi pišete kako bih to pronašla, samo mi je potrebna informacija o tome koje školske godine (i po mogućstvu, u kom ispitnom roku) ste predali predispitne obaveze.

Pozdrav,
Danka