Dragi studenti,
kako se ispostavilo da imam upalu pluća (u početnoj fazi), do kraja sledeće nedelje bi trebalo da mirujem, te neću moći da održim naredno predavanje uživo.
Moj predlog je sledeći. Ukoliko se budem bolje osećala (čemu se nadam) mogla bih da održim online predavanje u utorak ili sredu, a ukoliko do tada ipak ne budem doboljno dobro da mogu da održim celo predavanje - onda bismo vam okačili već snimljeno predavanje (iz prethodne generacije) koje je držao Goran uz online konsultacije u četvrtak za razjašnjavanje nedoumica. (Naravno, konsultacije su uvek tu ako imate bilo kakva pitanja.) Kako vam to zvuči?
Što se termina online predavanja tiče - s obzirom na to da neki od vas od 15h utorkom imaju vežbe iz PIR, a da se neki strani jezici drže od 11.30 do 13h, opcije su da predavanje bude u standardnom terminu (što pretpostavljam može biti problem nekima od vas za uključivanje) ili da se završi do 10.30 da bi svi stigli na fakultet na druga predavanja, odnosno da počne u 9h. Zato mi se činilo da je sreda možda zgodnija, jer po rasporedu prvo predavanje imate od 13.15 što znači da sa predavanjem možemo da počnemo u 10 ili 10.30, a da svi imaju dovoljno vremena da stignu na kasnija predavanja.
Molim vas da se međusobno dogovorite, pa mi javite ovde da li ste zainteresovani da održim online predavanje i koji dan/termin bi vam najviše odgovarao.
Hvala na razumevanju i pozdrav,
Danka