Informativni forum sa najsvežijim vestima

Migracija na Moodle 5

Imagen de Danka Purić
Migracija na Moodle 5
de Danka Purić - martes, 22 de octubre de 2024, 22:32

Dragi studenti,

od ove školske godine kurseve PSME1 i PSME2 prebacujemo na Moodle 5 i u nastavku poruke ću vam dati detaljnija uputstva o tome kada i kako da i vi pređete na njega. 

Ujedno, ove godine uvodimo rok važenja položenih testova znanja. Konkretno, ukoliko položite sve testove znanja ove školske godine - to vam se važi dok god ne položite ispit. Ukoliko, međutim, do kraja školske godine ne položite sve testove znanja, oni koje ste položili vam se "brišu" i sledeće godine morate da polažete sve testove znanja ispočetka.

Imajući ove dve stvari u vidu, studente koji nisu položili PSME1 ćemo prebacivati na Moodle 5 u skladu sa sledećim pravilima:

• ukoliko ste položili sve testove znanja i deo ispita - pošaljite mi mail ili Moodle poruku sa informacijom o tome koji deo ispita ste položili i u kom ispitnom roku, kako bih mogla da nađem vašu ocenu u evidenciji i unesem je na Moodle 5, kao i da vas ubacim u odgovarajuću grupu;
  • ukoliko ste položili sve testove znanja, ali niste još uvek polagali ispit - javite mi se da vas ubacim u odgovarajuću grupu;
  • ukoliko niste položili sve testove znanja - molim vas da se potrudite da to učinite do kraja ove školske godine. Čim položite sve testove znanja, javite mi se da vas ubacim u odgovarajuću grupu na Moodle-u 5.

Takođe vas molim da sami otvorite naloge na Moodle-u 5 kada budete spremni da se prebacite na ovaj kurs (odnosno kada položite sve testove znanja), a pre nego što mi pišete - kako bi vaš nalog postojao na platformi.

Pozdrav,
Danka