Informativni forum sa najsvežijim vestima

Evaluacija kursa PSME1

Nutzerbild von Danka Purić
Evaluacija kursa PSME1
von Danka Purić - Mittwoch, 20. Dezember 2023, 12:46

Dragi studenti,

kao što sam na vežbama u petak najavila - od danas je otvorena zvanična fakultetska evaluacija svih kurseva: https://www.f.bg.ac.rs/vesti#vest_72378 Bila sam vam pogrešno rekla da će popunjena evaluacija biti uslpov za prijavljivanje ispita - ona je uslov za upis naredne godine, ali svakako je važno da u njoj svi učestvujete i unapred vam se zahvaljujem na povratnim informacijama! Rok za učešće je 9.1.2024.

Jedno dodatno pojašnjenje - nastavnici na kursu PSME1 smo Goran Opačić i ja, ali kako je Goran ove godine na semestralnom odsustu evaluiraćete samo mene. Milica i Marija su doktorandkinje angažovane u nastavi, a za ovu ulogu nije predviđena evaluacija (ona se radi samo za nastavnička zvanja). Svakako, pošto mi organizujemo evaluaciju predavanja i vežbi za svaku sedmicu - one neće ostati uskraćene za vaše povratne informacije. 

Takođe, pomenula sam da organizujemo i internu, "nezvaničnu" evaluaciju kursa preko Moodle-a, ali kako ona sadrži pitanja o predispitnim obavezama na kursu, sačekala bih da prođu prezentacije pre nego što je otvorimo. Izvinjavam se unapred što ću verovatno slati veći broj podsetnika da je popunite - zaista nam je važno vaše mišljenje i trudimo se da ga uzmemo u obzir, pa zato želimo da što veći broj vas ostavi komentare.

Pozdrav,
Danka

Re: Evaluacija kursa PSME1
von Danka Purić - Mittwoch, 3. Januar 2024, 11:32

Dragi studenti,

evaluacija kursa Psihometrija 1 je sada otvorena u odgovarajućoj sedmici na Moodle-u (nakon poslednje sedmice u semestru) i biće otvorena do početka sledećeg semestra, ponedeljka 12.2.2024.

Iako ova evaluacija nije obavezna, mi zaista pažljivo čitamo vaše komentare i uzimamo ih u obzir tako da se nadam da će što veći broj vas učestvovati! Unapred se izvinjavam ako budem dosadna sa podsećanjem, ali nam je važno da dobijemo povratne informacije od vas.

Još jednom srećni praznici i čujemo se,
Danka

Re: Evaluacija kursa PSME1
von Danka Purić - Montag, 12. Februar 2024, 22:44

Dragi studenti,

iako nije u pitanju klasična evaluacija, najviše mi se uklapalo  u ovu temu da vas zamolim da popunite kratku anketu o tome na koji način ste koristili moj udžbenik za kurs PSME1. Anketa je anonimna, tako da možete slobodno da odgovarate iskreno. Ove informacije su mi pre svega važne jer razmišljam o papirnoj verziji knjige, pa želim da čujem i vaše mišljenje o nekim stvarima koje se tiču toga.

Hvala unapred i pozdrav!
Danka