Dragi studenti,
kao što sam na vežbama u petak najavila - od danas je otvorena zvanična fakultetska evaluacija svih kurseva: https://www.f.bg.ac.rs/vesti#vest_72378 Bila sam vam pogrešno rekla da će popunjena evaluacija biti uslpov za prijavljivanje ispita - ona je uslov za upis naredne godine, ali svakako je važno da u njoj svi učestvujete i unapred vam se zahvaljujem na povratnim informacijama! Rok za učešće je 9.1.2024.
Jedno dodatno pojašnjenje - nastavnici na kursu PSME1 smo Goran Opačić i ja, ali kako je Goran ove godine na semestralnom odsustu evaluiraćete samo mene. Milica i Marija su doktorandkinje angažovane u nastavi, a za ovu ulogu nije predviđena evaluacija (ona se radi samo za nastavnička zvanja). Svakako, pošto mi organizujemo evaluaciju predavanja i vežbi za svaku sedmicu - one neće ostati uskraćene za vaše povratne informacije.
Takođe, pomenula sam da organizujemo i internu, "nezvaničnu" evaluaciju kursa preko Moodle-a, ali kako ona sadrži pitanja o predispitnim obavezama na kursu, sačekala bih da prođu prezentacije pre nego što je otvorimo. Izvinjavam se unapred što ću verovatno slati veći broj podsetnika da je popunite - zaista nam je važno vaše mišljenje i trudimo se da ga uzmemo u obzir, pa zato želimo da što veći broj vas ostavi komentare.
Pozdrav,
Danka