Announcements

EKSPERIMENT ORIAN

 
Picture of Dusica Filipovic Durdevic
EKSPERIMENT ORIAN
by Dusica Filipovic Durdevic - Thursday, 6 May 2021, 5:59 PM
 

EKSPERIMENT „ORIJAN“ (drugi deo eksperimenta)

 

Trajanje: 7. maj (00:01) – 8. maj (23:59)

Broj pluseva: 2 (za oba dela)

Trajanje eksperimenta: 20 minuta (drugi deo)

Eksperimentatorke: Kaja Damnjanović, Milica Damnjanović, Sandra Ilić (ilicsandra87@gmail.com)

 

Opšte instrukcije za rad

Ovaj eksperiment se sastoji iz dva dela. Ovo je drugi deo i trajaće od četvrtka (00:01) do subote u ponoć, nakon čega će link postati neaktivan. Oba urađena dela nose 2 plusa. Plusevi se ne dodeljuju parcijalno, tako da ne možete dobiti pluseve ukoliko ne uradite oba dela.

Ovaj kao i prethodni deo eksperimenta je potrebno uraditi preko računara. Molimo Vas da neometano i samostalno radite. Na računaru, sve aplikacije, izuzev browsera u kom pristupate linkovima i radite eksperiment, treba da budu isključene. Sve druge stranice koje su vam možda trenutno otvorene u browseru zatvorite pre nego što započnete popunjavanje. Molimo Vas da neometano i samostalno radite. Molimo Vas da isključite telefon i obaveštenja na računaru. Izdvojite vreme kada Vas niko neće ometati da završite eksperiment.

Ukoliko imate neki tehnički problem, molimo Vas da pišete na molimo Vas da pišete na sandra.ilic@f.bg.ac.rs i ksenija.misic@f.bg.ac.rs.

Koraci za izvođenje eksperimenta

Da biste pristupili eksperimentu kliknite na link ispod:

https://www.soscisurvey.de/ORIAN/  

Opis svrhe eksperimenta i metode (debrifing) biće objavljeni na mudl stranici kursa Motivacija i emocije, nakon kompletiranja oba dela eksperimenta.

Tekst saglasnosti nalazi se u pdf dokumentu koji je postavljen na ovoj stranici, u okviru prostora posvećenog aktuelnoj nedelji: EKSPERIMENT ORIAN